fbpx

Om En enkel man

Om En enkel man

Vad är en enkel man?

Inspirerad av låten här intill kom namnet En enkel man till mig för ett antal år sen, först i mina sociala medier, sen en blogg och nu mitt företag. Varför?

Det började med att jag såg världen ur ett ganska mörkt perspektiv, det gick åt fel håll kände jag. Jag ville förändra världen. Det dröjde inte länge innan jag insåg att jag kan inte förändra världen, men jag kan göra min del. Alla kan göra sin del. Även en enkel man som jag kan göra skillnad i världen, genom ringar på vattnet.

Kan jag, så kan du.

Vi behöver bara rätt förutsättningar, och möjligheter att skapa de förutsättningarna för oss själva. Det är det företaget En enkel man AB går ut på, det är det som är min mission just nu. Att skapa förutsättningar för mig, och för andra, att göra sin del för en mer vacker värld.

Grundare / Ägare

Michael Lind

Grundare och den som driver företaget framåt. Men en vision om en mer vacker värld och viljan att lämna jorden lite bättre än när jag kom hit utvecklar jag ständigt mig själv och vad jag gör.

Frihet, medmänsklighet och positiv påverkan är det som puttar mig framåt.

Under hela mitt vuxna liv har jag provat på mängder av olika arbeten och fått erfarenheter som givit mig perspektiv om hur världen fungerar. Och hur människor fungerar. Sedan ett par år har det mer och mer blivit mer i entreprenöranda, både genom ideellt arbete som eget företag.

Följ mig på sociala medier och mitt nyhetsbrev för mer aktuell info om vad jag gör.

Profilbild på Michael H Lind
Företagsinfo

En enkel man AB

Org.nr. 559255-1070
Säte: Karlshamn, Blekinge
Registrerat sedan 2020.

Besöksadress:
Drottninggatan 83, Karlshamn

Follow on Facebook

Follow on instagram

Subscribe to youtube

Denna webbplats använder så kallade cookies. Genom att fortsätta använda denna hemsida accepterar du användandet av cookies.